vrijdag, december 22, 2006



Wij wensen jullie allemaal hele fijne feestdagen en goed, gelukkig en gezond 2007.

donderdag, oktober 26, 2006

mallorca bij night.



's avonds gingen we uit eten in Hotel Hawaii.Daar kan je, als je daar niet verblijft, twee tickets kopen voor een diner van €20 voor 2 personen.Dan mag je gebruik maken van het diner daar in het Hotel.Echt wel goed hoor.Iedere dag iets anders.

Kijk , hier zijn wij met een lange wandeling bezig. Eerst een eind langs de waterlijn en dan via de boulevard weer terug.Daar was het echt goed weer voor om dat te gaan doen.

terug van de vakantie





wij zijn weer terug. Dit is 14 dagen ons uitzicht geweest.Heerlijk gemengd weer. Lekker warm met af en toe en lekkere regen-donderbui.Verder hebben we dit jaar weinig gedaan.Echte vakantie.We kunnen er weer een poosje tegen.

vrijdag, september 29, 2006



Ook de hond geniet nog even van het mooie nazomer weer in de tuin bij Henk in Aduard.


De vakantie's van de meesten zijn alweer om.
Ik heb alweer een dag op de allerjongste gepast. Het wordt al een hele meid. Ze gaat nu vanzelf staan en allerlei gekke dingen doen. Dus echt op ontdekkingstocht. Wel leuk om dit weer mee te mogen maken.Maar het zijn van die handenbindertjes aan het worden.

bioscoop bezoek




Een paar week geleden vroeg Remco mij of ik met hem naar de bioscoop wilde. Zo groot als hij al is zei hij: ik betaal wel oma.Leuk zoiets te horen en we zijn gezellig naar een leuke kinderfilm geweest. Erg leuk en we hadden de zaal bijna voor ons alleen.Weer eens iets anders.De tijd vliegt want ze zijn zo weer groot.

vrijdag, juli 21, 2006

mijn oppasdag



Kijk deze dame laat haar nieuwe tandjes zien. Dat gaat nu heel snel. Ze krijgt er boven nu ook al 3 door en het puntje van de 4e is ook al te voelen. Dit wordt me een pittige tante volgens mij.Als ze haar zin niet krijgt kan ze vreselijk beginnen te kreunen en rare geluiden te maken. Wel leuk weer om dit allemaal van dichtbij mee te maken. Manon en Tonny, bedankt hiervoor dat jullie haar aan mij toevertrouwen.

maandag, juli 17, 2006

yindra



Hallo, hoe vinden julie mij zo? Volgens mij zie ik er niet uit of vinden jullie dit zo mooi? Ik heb lekker in het water gespeeld met andere honden en met het vrouwtje. Ze had een flesje meegenomen waar ik anders graag mee speel, maar nu lekker niet want ik had wel wat anders om mij heen. Ik heb een hele leuke dag gehad en hoop dat we snel weer eens gaan.

zondag, juli 16, 2006

Lauwersoog



Gisteren lekker naar Lauwersoog geweest. Yindra kan daar zo lekker in het water en ook vrij rondlopen want het zijn daar allemaal honden.Ook Henk zit hier lekker te genieten en ikzelf ook hoor. Net alsof je vakantie hebt. HEERLIJK , als je ziet hoe alle honden daar met elkaar door het water heen vliegen.Af en toe een grauw en een snauw en dan rennen ze weer als een stel wilden door het water. Echt een genot als je dat aanschouwt. Maar hopen dat we veel mooie zonnige zondagen nog hebben.

zwembad




Henk voelde in de eerste instantie niets voor een zwembad in de tuin.Ik heb even met Danielle onder 1 hoedje gespeeld en we hebben nu een zwembad. Zaterdag heb ik een zwembad opgehaald. Danielle zei: je moet soms gewoon doen waar jezelf zin in hebt,en zoals jullie nu zien ligt meneer er languit in. Hij wist niet hoe gezellig hij mee moest helpen om het bad met warm water te vullen ha ha ha ha, en als 1e erin zat. En plots ging de tuindeur open en stonden Sebas en Yomna in de tuin. Had hij een sms-je gestuurd dat wij een zwembad hadden. De jeugd dacht."Kom we gaan even op visite"gezellig.Snel wat zwemkleren verzameld en ook maar in het bad.Erg leuk zoiets als je nu de groten in bad ziet zitten i.p.v. de kleintjes.

mijn oppas dag



vrijdag's is mijn oppas-dag . Erg gezellig om verschillende dingetjes met de kleine te gaan doen. Ze is eigenlijk nog te klein om leuke doe dingetjes te doen, dus wandel ik veel met haar. Dat vind ze allemaal wel goed en we hebben een parkje voor de deur met eendjes. Met dit weer kan je daar best vertoeven.

zondag, juli 09, 2006

en lekkere warme dag


Wij zijn zondag lekker even wezen uitwaaien op Lauwersoog. Daar heb je lekkere plekken om te baden en te zonnen. Ook is er een aparte plek waar de honden ook in het water mogen.Ook gaan we daar vaak heen om een lekker gebakken vissie te eten bij de haven en daarna een wandeling in de bossen met de hond. Het is daar een geweldige omgeving.

maandag, juli 03, 2006

oppassen


weer een oppasdag met Aurelia. Henk is de dader. Ha ha ha. Nog voordat hij iets tegen haar gezegd had deed ze haar mond al open.Wat een gekrijs zeg. Ja, dat heb je met bepaalde mensen. Daar zijn ze dan schijnbaar bang???????? voor.De hele dag heeft ze hem in de gaten gehouden en was verder wel rustig. Het zal me benieuwen wat ze vrijdag weer gaat doen.

dinsdag, juni 20, 2006

vaderdag 18-06-2006



Zoals jullie zien is Henk erg blij met het kadoo dat hij ontvangen heeft.Henk heeft totaal, zegt hij zelf hoor. (een beetje wel hoor) geen verstand van computers. Alleen een beetje lezen, bankzaken en voetbal, dat bekijkt hij op de computer. Maar hier het bewijs. Hij heeft namelijk via Bol.com een boek gezien die hij graag wilde hebben en daar te bestellen was. Kwam hij een een plaatje tegen dat een verlanglijstje was. Daar kon je het opzetten en naar iemand toe sturen. Dat heeft hij gedaan en het is gelukt zoals jullie zien. Sebastian heeft dat verlanglijstje gekregen en doorgespeeld. Dus hij is erg blij en dat kadoo heeft hij van de kids met elkaar gekregen. Blije papa. Titel van het boek: "de coolsingel bleef leeg" Hij straalt helemaal.Leuk hè, dat je grote mensen ook nog blij kunt maken.

woensdag, juni 14, 2006


Het was erg warm zondag, dus na de wedstrijd die we gewonnen hebben, even lekker in de tuin een proost uitgebracht op de jongens.We hopen dat we de volgende wedstrijd, vrijdagavond 16 juni, de wedstrijd ook zullen gaan winnen. We zijn dan niet met de groep bijeen daar verschillende mensen nog aan het werk zijn of net vrij zijn en het niet kunnen redden om in Aduard te komen. Maar voor de mensen die daar dan wel zijn kan dat de pret en spanning niet drukken. Die schreeuwen dan wel wat harder.

supporter


Zoals jullie hier zien zit onze grote voetbal-fan(niet) al klaar voor de start.(om de tuin in te snellen)Ze vind het maar niks al dat geschreeuw en gegil. Alle toeters zijn al in de container verdwenen.Ze werd daar vreselijk agressief naar. Daarom zijn de toeters verdwenen voor dat er rare dingen gebeuren en daar heb je niks aan, want het is een hele lieve schat.Je kan van alles met haar doen maar ook honden hebben grenzen en dan waarschuwen ze je eerst en dan moet je ook die signalen oppakken.

oranje boven

Jetz gehts loos. Dit is de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal. Zondagmiddag om 3 uur allemaal verzamelt in Aduard waar alles lekker oranje is.Jammergenoeg kon niet iedereen aanwezig zijn, vandaar dat we maar met een klein groepje zijn. Maar de lol en de spanning is er niet minder om.Gelukkig hebben ze deze wedstrijd gewonen. Servie-montenegro/Nederland 0-1. Hopelijk gaan ze de volgende x ook weer een goede wedstrijd spelen en dan zien jullie wel weer wat nieuwe foto's.

dinsdag, juni 06, 2006

Zoals jullie kunnen zien zijn Wij er helemaal klaar voor. Er zullen ongetwijfeld nog vele kleurrijke foto's volgen van ons spektakel ,als het Nederlands elftal maar goed hun best doen.

donderdag, juni 01, 2006

Ja , het is gelukt. Ik ben nu met picasa2 aan het werk.Je kunt het wel zien. Dit is mijn eerste foto die ik plaats op deze manier. Knap vanmezelf vind ik dit.
Hier sta ik tussen mijn moeder en oma in. Naast mijn oma staat Mevr.Meere? uit Den Haag. Dit is een vriendin van mijn oma. Daarnaast Oom Piet met Jannie en Bernard en achter het raam zie je mijn vader kijken.Nieuwsgierig? nee hoor.Volgens mij was dit ergens in 1963 , aan de groningerstraat.Leuk toch. Posted by Picasa

oh wat een grote bek




Kijk nou toch, om bang van te worden,maar dat hoeft niet hoor want deze hond doet niemand kwaad.Ik vind haar best leuk en als ik straks groter ben kan ik mooi met haar spelen.Ik ga soms bij oom Hemk en tante Geertje een dagje logeren als mijn papa en mama aan het werk zijn.Ik ben nu 7 maand.

dinsdag, mei 16, 2006

het oranjegevoel

Wil ik deze keer niet achter blijven. Kijk eens hier. Zullen ze bij mij op de kruising al bezig zijn met de voorbereidingen van het oranje gevoel ? Ik weet het niet. Of iedereen doet dit jaar massaal mee. Het is wel een gerenomeerd bedrijf dit dit in opdracht doet.Ik vind dit wel wat hebben. Normaal zie je dat ze de fietspaden donker spuiten mar hier is het echt ornaje geworden. Leuk leuk leuk.

zaterdag, mei 13, 2006


Voor alle lieve moeders,
een hele fijne en gezellige



MOEDERDAG.

vrijdag, mei 12, 2006

fijn week-end

en ik hoop dat we toch nog een poosje mooi weer houden. Bevalt me prima zo.Ga allemaal lekker genieten en jullie zien me na het week-end wel weer, als ik het zo lang kan volhouden. Toi Toi.

woensdag, mei 10, 2006

voetbal.


Hier heb je onze kleine meid Mandy. Zoals jullie zien is ze er al helemaal klaar voor.Ze heeft er veel pret mee en vind die helm helemaal het einde

dinsdag, mei 09, 2006

oranje boven


Ha ha ha heb het gevonden hoor. Nu zie je mij echt wel. Je zult het wel vaker tegenkomen dat mijn vrouwtje iets fout doet. Maar ze doet flink haar best hoor. Ik vind haar een supervrouw.Ze probeert altijd van alles.En haar nieuwsgierigheid wint het vaak toch wel. Oh ja , dat is ook zo. Ik mag niet zeggen dat ze nieuwsgierig is maar dat heet een brede belangstelling voor iets hebben. Weten jullie dat ook?

maandag, mei 08, 2006

oeps

oeps oeps

Bij het vorig berichtje is er iets fout gegaan. Ik weet niet waar ik weer terug kan komen in mijn blog om deze te herstellen of verwijderen, maar dat zal ik vast nog wel ontdekken waar of dat moet. Hier volgt het bericht wat bij de voorgaande blog hoort.

Eindelijk weer voorbij die feestdagen. Hebben ze mij een oranje strik in het haar gedaan. Dat vonden ze zelf erg leuk. Ha ha ha.Nou ja , ik kreeg daar door ook wel veel kontakt hoor. Maar gelukkig is al die drukte weer voorbij.Het is nog lekker zonnig en dat is wel vermoeiend hoor voor mij. Krijg ik het direkt zo warm van. Maar daar zal ik de komende tijd wel vaker last van hebben.

oeps

Bij het vorig berichtje is er iets fout gegaan. Ik weet niet waar ik weer terug kan komen in mijn blog om deze te herstellen of verwijderen, maar dat zal ik vast nog wel ontdekken waar of dat moet. Hier volgt het bericht wat bij de voorgaande blog hoort.

Eindelijk weer voorbij die feestdagen. Hebben ze mij een oranje strik in het haar gedaan. Dat vonden ze zelf erg leuk. Ha ha ha.Nou ja , ik kreeg daar door ook wel veel kontakt hoor. Maar gelukkig is al die drukte weer voorbij.Het is nog lekker zonnig en dat is wel vermoeiend hoor voor mij. Krijg ik het direkt zo warm van. Maar daar zal ik de komende tijd wel vaker last van hebben.

vrijdag, april 28, 2006

KONINGINEDAG


allemaal een hele fijne KONINGINNEDAG toegewenst.

woensdag, april 26, 2006

verjaardag van1 van mijn nichtjes en wel Yvonne


Hallo Yvonne, ook vanaf deze kant willen wij jou feliciteren.Ik hoop dat ik nog een keer een leuke reaktie van jou terug zal krijgen. Geertje

woensdag, april 19, 2006

honden houden van bloemen


sorry er is iets fout gegaan, maar deze foto hoort nog bij de vorige tekst.

eindelijk lente

[img]http://img322.imageshack.us/img322/9136/3418bi3uo.gif[/img]Ook deze dame houdt van een bloemetje. Iedere dag als ik met haar ga wandelen moet ze altijd in de bloemen zitten en ruiken. Misschien zit er voor haar wel een lekker geurtje aan. Maar het staat wel lief.

vrijdag, april 14, 2006

kennismaking 2


Wij wensen jullie dus met elkaar een hele fijne dagen dit jaar. Ik hoop dat jullie nu weer een beetje op de hoogte zijn van wat er van mij is terecht gekomen.Ik hoop gauw weer aan deze blog te kunnen gaan werken en in de toekomst jullie van verschillende foto's en verhaaltjes over ons en velerlei andere dingen te kunnen gaan vertellen.Vele lieve groetjes van Geertje en Henk.

mijn schoondochter Gea.

Aan deze foto heb ik weinig toe te voegen.Dit is mijn schoondochter Gea met de beide kids.

mijn zoon Andre

dit is mijn zoon Andre , geb.6-02-1969 , trotse vader van 3 kids. Hier op de foto met Remco, die is geb. 4-07-1997. Daartussen hebben ze nog een zoontje Robin, die is geb.7-01-2003 en gegaan 0p dezelfde dag. Dan is er nog Mandy, geb. op 27-11-2004.Ben er erg gelukkig mee.

monique, mijn dochter


hier helemaal rechts staat mijn dochter Monique geb. 22-12-1966. Ze is erg sportief en werkt als activiteitenbegeleidster bij"Het Poortje".dat is een zorginstelling voor ontspoorde jeugd.

Hier is de volgende foto. Dit zijn de kinderen ( 2 ) van Henk.Van rechts naar links.
Dochter Danielle geb.25-07-1981
Zoon Sebastian geb. 10-02-1979

(schoondochter) binnenkort;
Yomna Lijfring geb.10-09-1980

onze hond Yindra

De volgende die ik aan jullie wil voorstellen is onze hond.
Ze heet Yindra en is 5 1/2 jaar.
Het is een Berner Sennenhond .
Ze is een vrouwelijk soort.
Echt elegant .

kennismaking


Allereerst wil ik ons even aan jullie voorstellen.Dit is mijn vriend Henk Boerema en die andere, dat zal je dan wel begrijpen,dat ben ik dus ha ha. Geertje Joling.
Hier waren we gezellig met de kids van Henk een week-endje weg naar Center-Parcs." De Huttenheugte". Een park waar door ons nog al veel gebruik van wordt gemaakt.