dinsdag, juni 20, 2006

vaderdag 18-06-2006



Zoals jullie zien is Henk erg blij met het kadoo dat hij ontvangen heeft.Henk heeft totaal, zegt hij zelf hoor. (een beetje wel hoor) geen verstand van computers. Alleen een beetje lezen, bankzaken en voetbal, dat bekijkt hij op de computer. Maar hier het bewijs. Hij heeft namelijk via Bol.com een boek gezien die hij graag wilde hebben en daar te bestellen was. Kwam hij een een plaatje tegen dat een verlanglijstje was. Daar kon je het opzetten en naar iemand toe sturen. Dat heeft hij gedaan en het is gelukt zoals jullie zien. Sebastian heeft dat verlanglijstje gekregen en doorgespeeld. Dus hij is erg blij en dat kadoo heeft hij van de kids met elkaar gekregen. Blije papa. Titel van het boek: "de coolsingel bleef leeg" Hij straalt helemaal.Leuk hè, dat je grote mensen ook nog blij kunt maken.

woensdag, juni 14, 2006


Het was erg warm zondag, dus na de wedstrijd die we gewonnen hebben, even lekker in de tuin een proost uitgebracht op de jongens.We hopen dat we de volgende wedstrijd, vrijdagavond 16 juni, de wedstrijd ook zullen gaan winnen. We zijn dan niet met de groep bijeen daar verschillende mensen nog aan het werk zijn of net vrij zijn en het niet kunnen redden om in Aduard te komen. Maar voor de mensen die daar dan wel zijn kan dat de pret en spanning niet drukken. Die schreeuwen dan wel wat harder.

supporter


Zoals jullie hier zien zit onze grote voetbal-fan(niet) al klaar voor de start.(om de tuin in te snellen)Ze vind het maar niks al dat geschreeuw en gegil. Alle toeters zijn al in de container verdwenen.Ze werd daar vreselijk agressief naar. Daarom zijn de toeters verdwenen voor dat er rare dingen gebeuren en daar heb je niks aan, want het is een hele lieve schat.Je kan van alles met haar doen maar ook honden hebben grenzen en dan waarschuwen ze je eerst en dan moet je ook die signalen oppakken.

oranje boven

Jetz gehts loos. Dit is de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal. Zondagmiddag om 3 uur allemaal verzamelt in Aduard waar alles lekker oranje is.Jammergenoeg kon niet iedereen aanwezig zijn, vandaar dat we maar met een klein groepje zijn. Maar de lol en de spanning is er niet minder om.Gelukkig hebben ze deze wedstrijd gewonen. Servie-montenegro/Nederland 0-1. Hopelijk gaan ze de volgende x ook weer een goede wedstrijd spelen en dan zien jullie wel weer wat nieuwe foto's.

dinsdag, juni 06, 2006

Zoals jullie kunnen zien zijn Wij er helemaal klaar voor. Er zullen ongetwijfeld nog vele kleurrijke foto's volgen van ons spektakel ,als het Nederlands elftal maar goed hun best doen.

donderdag, juni 01, 2006

Ja , het is gelukt. Ik ben nu met picasa2 aan het werk.Je kunt het wel zien. Dit is mijn eerste foto die ik plaats op deze manier. Knap vanmezelf vind ik dit.
Hier sta ik tussen mijn moeder en oma in. Naast mijn oma staat Mevr.Meere? uit Den Haag. Dit is een vriendin van mijn oma. Daarnaast Oom Piet met Jannie en Bernard en achter het raam zie je mijn vader kijken.Nieuwsgierig? nee hoor.Volgens mij was dit ergens in 1963 , aan de groningerstraat.Leuk toch. Posted by Picasa

oh wat een grote bek




Kijk nou toch, om bang van te worden,maar dat hoeft niet hoor want deze hond doet niemand kwaad.Ik vind haar best leuk en als ik straks groter ben kan ik mooi met haar spelen.Ik ga soms bij oom Hemk en tante Geertje een dagje logeren als mijn papa en mama aan het werk zijn.Ik ben nu 7 maand.