vrijdag, juli 21, 2006

mijn oppasdag



Kijk deze dame laat haar nieuwe tandjes zien. Dat gaat nu heel snel. Ze krijgt er boven nu ook al 3 door en het puntje van de 4e is ook al te voelen. Dit wordt me een pittige tante volgens mij.Als ze haar zin niet krijgt kan ze vreselijk beginnen te kreunen en rare geluiden te maken. Wel leuk weer om dit allemaal van dichtbij mee te maken. Manon en Tonny, bedankt hiervoor dat jullie haar aan mij toevertrouwen.

maandag, juli 17, 2006

yindra



Hallo, hoe vinden julie mij zo? Volgens mij zie ik er niet uit of vinden jullie dit zo mooi? Ik heb lekker in het water gespeeld met andere honden en met het vrouwtje. Ze had een flesje meegenomen waar ik anders graag mee speel, maar nu lekker niet want ik had wel wat anders om mij heen. Ik heb een hele leuke dag gehad en hoop dat we snel weer eens gaan.

zondag, juli 16, 2006

Lauwersoog



Gisteren lekker naar Lauwersoog geweest. Yindra kan daar zo lekker in het water en ook vrij rondlopen want het zijn daar allemaal honden.Ook Henk zit hier lekker te genieten en ikzelf ook hoor. Net alsof je vakantie hebt. HEERLIJK , als je ziet hoe alle honden daar met elkaar door het water heen vliegen.Af en toe een grauw en een snauw en dan rennen ze weer als een stel wilden door het water. Echt een genot als je dat aanschouwt. Maar hopen dat we veel mooie zonnige zondagen nog hebben.

zwembad




Henk voelde in de eerste instantie niets voor een zwembad in de tuin.Ik heb even met Danielle onder 1 hoedje gespeeld en we hebben nu een zwembad. Zaterdag heb ik een zwembad opgehaald. Danielle zei: je moet soms gewoon doen waar jezelf zin in hebt,en zoals jullie nu zien ligt meneer er languit in. Hij wist niet hoe gezellig hij mee moest helpen om het bad met warm water te vullen ha ha ha ha, en als 1e erin zat. En plots ging de tuindeur open en stonden Sebas en Yomna in de tuin. Had hij een sms-je gestuurd dat wij een zwembad hadden. De jeugd dacht."Kom we gaan even op visite"gezellig.Snel wat zwemkleren verzameld en ook maar in het bad.Erg leuk zoiets als je nu de groten in bad ziet zitten i.p.v. de kleintjes.

mijn oppas dag



vrijdag's is mijn oppas-dag . Erg gezellig om verschillende dingetjes met de kleine te gaan doen. Ze is eigenlijk nog te klein om leuke doe dingetjes te doen, dus wandel ik veel met haar. Dat vind ze allemaal wel goed en we hebben een parkje voor de deur met eendjes. Met dit weer kan je daar best vertoeven.

zondag, juli 09, 2006

en lekkere warme dag


Wij zijn zondag lekker even wezen uitwaaien op Lauwersoog. Daar heb je lekkere plekken om te baden en te zonnen. Ook is er een aparte plek waar de honden ook in het water mogen.Ook gaan we daar vaak heen om een lekker gebakken vissie te eten bij de haven en daarna een wandeling in de bossen met de hond. Het is daar een geweldige omgeving.

maandag, juli 03, 2006

oppassen


weer een oppasdag met Aurelia. Henk is de dader. Ha ha ha. Nog voordat hij iets tegen haar gezegd had deed ze haar mond al open.Wat een gekrijs zeg. Ja, dat heb je met bepaalde mensen. Daar zijn ze dan schijnbaar bang???????? voor.De hele dag heeft ze hem in de gaten gehouden en was verder wel rustig. Het zal me benieuwen wat ze vrijdag weer gaat doen.